Hva er utviklingshistorien til utskifting av materialløftingskraner

https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/

 

Med utviklingen og fremskrittet av vitenskap og teknologi, blir apekranen også forbedret trinnvis, kontinuerlig oppdatert, noe som gjør den kraftigere og kraftigere i funksjon, mer og mer praktisk for heiseoperasjoner, mer og mer arbeidsbesparende, mer og mer effektiv, mer og mer sikker.

La oss ta en titt på evolusjonshistorien til elektriske kraner.

Det tredelte settet til førstegenerasjons mini heisekran er hovedrammen, håndvinsjen og ståltauet.

Deretter erstatter motoren håndvinsjen, og operasjonen er mer kortfattet og praktisk ved hjelp av elektrisk drift.

I tillegg til endring av kjøremetoden, oppdateres strukturen og funksjonen til Byggematerialløftmaskinen kontinuerlig.Hovedrammen til byggeløftmaskinen i tidlig fase er en integrert struktur.Hele rammen er sveiset og høyden er fast.Kommer med store begrensninger.

Med kontinuerlig forbedring av mini byggematerialeløftemaskin og introduksjon av nye produkter, kan byggematerialløftemaskinen som kan løfte og justere høyden og bommen rotere 360 grad ble til.Dette multifunksjonell justeringsmetode forbedrer arbeidseffektiviteten betydelig, og den fleksible hovedstangen og bommen gjør heiseoperasjonen til byggematerialeløftemaskinen fleksibel og enkel.

Deretter fortsatte materialløftekranene å fremheve nye produkter.De sammenleggbare elektriske kranene reduserte den okkuperte plassen kraftig, og apekranene basert på det hydrauliske prinsippet hadde større belastning.

Tidene utvikler seg og teknologien går fremover.Demini heiskraner er ikke langt bak, forfølger stadig nye ting, og skaper aktivt sin egen fremtid basert på prinsippet om menneskeorientert.


Innleggstid: 16. mars 2022