Hvordan betjene en kranbil

Kraner er en komplisert maskin med mange bevegelige deler.For å betjene en kran må du kjenne til både den fysiske og mentale delen.Ved å vurdere disse delene kan du håndtere en kran med respekt og sikkerhet.Å kjenne til disse grunnleggende tipsene vil hjelpe deg med å vurdere alle aspekter ved krandrift.

https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/

Gå til orienteringen på jobbstedet.Vet hva du skal løfte og hva lastdiagrammet er for kranen din.Sørg for å kommunisere med mannskapet og mannskapslederne dine slik at du kan bli kjent med dem og være i stand til å kommunisere med dem før, under og etter operasjonen.

https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/

Hver bombil eller kran på en byggeplass har et lastdiagram.Dette lastdiagrammet er din guide til hva kranen din kan og kan't håndtak.Å lese opp på det før jobben din og følge med på det under manøvrene dine kan redde liv.Ta deg tid til å beregne hver last for å sikre at du laster, flytter og losser materialene dine trygt.

Å betjene en kranbil krever spesialistutdanning for det som er en svært ansvarlig jobb.Med vektene involvert, og høydene de løftes til, kan en feil fra operatøren føre til alvorlig skade eller død for andre medlemmer av arbeidsstyrken eller uforsiktige forbipasserende.Før du forlater gården, og før enhver kranoperasjon, må visse prosedyrer følges.

https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/

-Som sjåfør/operatør av kranbilen er det du som i siste instans er ansvarlig for om kranen er sikker å betjene.Sjekk produsenten's spesifikasjoner for maksimal vekt og driftsprosedyrer for jobben duhar fått i oppgave.

ikkeikke bare anta at all service er utført.Brett ut kranen og kontroller alle hydraulikkrør og slanger for lekkasjer, gnagsår eller utbuling.

Kontroller alle væskenivåer og elektriske koblinger.


Innleggstid: 22. mars 2022