Hva er manuell løftekran

https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/

De vanligste minikranene er for det meste motor, hovedramme og ståltau.Denne taljen er en elektrisk talje.I tillegg til den elektriske vinsjtaljen, er det også en liten talje som ikke er mye brukt i håndkrantaljen.

Forskjellen mellom formen og strukturen til den håndsveivede taljen og tauløfteren er ikke veldig stor.Den største forskjellen er at drivanordningen til den manuelle løftekranen er en håndsveivet vinsj.Den manuelle løftekranen erstatter motoren og kraftuttaket endres til arbeidskraft.Sammenlignet med det elektriske materialet Løftekran henger den tydeligvis etter, men den håndveivde småkranen har fortsatt sitt marked, er det rart?

Faktisk er det ikke overraskende at den manuelle løftekranen ikke er ubrukelig.Det har sine fordeler i mange anledninger.

Først av alt er driften uten strøm en stor fordel, som ligner på kjettingblokktaljen.Ikke alle driftsmiljøer har strømforsyning, og fordelene med håndkrantaljer i et strømfritt miljø er vist.

Selv i et elektrisk miljø er den håndsveivde kranen ikke ubrukelig.Så lenge den er heist innenfor den nominelle lasten, kan den spesielle strukturen til den selvlåsende håndvinsjen spare arbeidskraft i størst grad, og operatøren vil ikke føle seg veldig. Det har også fordelen at det ikke er nødvendig å bekymre seg for kraft avbrudd under operasjonen, og regnværet er ikke dødelig for det.Tvert imot, den elektriske lille kranen som hører til det elektromekaniske integrerte utstyret møter regnværsdager.Når strømmen ikke er koblet fra, vil den lide skade som er dødelig.

Derfor er den manuelle løftekranen, som ikke er mye brukt, langt fra å trekke seg fra markedet, og den skinner alltid der det trengs.


Innleggstid: 16. mai 2022